Al het goeds voor het nieuwe jaar!

Om te beginnen, een gelukkig nieuwjaar voor allemaal! Dat al het goeds wat je wenst maar uit mag komen!

Het is alweer 2 maandjes geleden dat ik schreef. Er is weer veel gebeurd! Privé maar ook met Blij van Kleur hebben we niet stil gezeten! De 3 wintermarkten zijn er uiteindelijk 2 geworden. De middelste van de rij werd afgelast door de sneeuwval en harde wind. Dat was erg jammer want de “setting” was natuurlijk prachtig, een wintermarkt in de sneeuw! Maar een verstandige keus. Uiteindelijk waren we dus alleen in Den Haag op de Marie Marche en in Monnickendam op de midwintermarkt.

Ik was in het vorige stukje met een blauwe omslagdoek bezig. Die is naar Oostenrijk verhuist samen met 4 sterren kettingen. Inmiddels heb ik een berichtje gekregen dat alles erg in de smaak is gevallen! Dat is altijd erg leuk om te lezen!

Een andere opdracht tussen door waren 2 paar wanten van oude wollen dekens. Dat was een leuke maar lastige! Want hoe ga je weten of iemand haar hand past in de want die je maakt?! Maar na heen en weer contact is het gelukt en zijn de handjes hopelijk blij en warm!

Ondertussen was ik druk met kerstballetjes haken! Wat een leuk werkje! En wat kan je je dan uitleven met kleur combinaties!

Mijn voorkeur ging dit jaar uit naar de wit met gekleurde stippen lijn! Echte Blij van Kleur-tjes!

En dan is het jaar nu zomaar alweer bijna 2 weken oud! Ik heb een sjaal als kerst kado gehaakt en 1 voor mezelf!

En nu ben ik bezig met een deken in wit tinten.

Maar ik vergeet bijna te vertellen dat ik aan het eind van het jaar €40,- heb kunnen overmaken aan Stichting Hartekind! Dat zijn 40 verkochte wenshartjes, 40 blije mensen die ze kochten en misschien ook nog wel 40 blije krijgers van de hartjes! In ieder geval weer een kleine bijdrage aan het goed werk wat Stichting Hartekind doet! Komend jaar blijven we €1,- van ieder verkocht wenshartje schenken aan Stichting Hartekind❤️

Op de wintermarkten waren de bolletjes Sparkle van By Claire met korting te koop. Deze actie blijft door lopen in het nieuwe jaar. Het zijn de bollen van 50 gram/130mtr.

Ik ga komend voorjaar de nieuwe bolletjes Sparkle bestellen met nieuwe kleurtjes! (Deze bolletjes zijn wel wat kleiner/minder maar dus ook wat goedkoper! Hou fb en ig in de gaten!)

Ik kreeg gister een foto van een blije klant! Het is zo leuk om te zien dat andere mensen ook Blij van Kleur worden! Ik wil hierbij ook iedereen uitnodigen om foto’s te sturen waar een aankoop van Blij van Kleur op te zien is! Waar op te zien is dat je inderdaad Blij bent geworden van Kleur! Samen maken we dan de wereld een beetje Blijer!

Voor nu ga ik weer even verder met de deken en hoop ik jullie tegen te komen op fb, blij van kleur of instagram, blijvankleur_shop ! 😘XXX💕😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *