De eerste pagina’s van een nieuw jaar!

Een beetje laat maar niet minder gemeend!

Nog even terug naar het einde van vorig jaar! Ik heb toen een omslagdoek gemaakt voor een trouwe klant uit Frankrijk voor bij haar warme winterjas!

En ik maakte een berg aan wenshartjes! Zo kon het dat ik aan het einde van het jaar €100,- kon overmaken naar @StichtingHartekind !!! Dit was een prachtig bedrag en komend jaar gaan we gewoon weer door! Ik ben op het moment bezig de voorraad weer op pijl te brengen voor bv Valentijn 😉

In de laatste maand van het jaar was ik nog naar een aantal kerst/wintermarkten en de markten voor het komende seizoen worden alweer gepland!

In het nieuwe jaar kreeg ik al meteen weer een opdracht om een kleurrijke omslagdoek te haken! Dat doe ik met plezier! 😊

En op een vrije zaterdag was de huiskamer even “atelier”! Wat een heerlijkheid zou het zijn als je echt een atelier tot je beschikking had! 😉

Ik broed op plannetjes met haken, wolvilt en oude wollen dekens! Dit zijn de materialen waar ik graag mee werk. Warm en kleurrijk!

Nu nog iets vinden waar ik tijd bij kan kopen!😉

Iedere avond ben ik bezig voor Blij van Kleur! Haken voelt als een soort “zen”! Heerlijk!

Op het moment heb ik veel projectjes tegelijk!

Wenshartjes voorraad bij maken, kussens van oude wollendekens en tassen van oude wollen dekens maar als eerste komt het gehaakte kussen voor mijn dochter af. Zij heeft een nieuw grijs kleed en een nieuwe oud roze fluwelen stoel gekocht en daar haak ik een grijs kussen bij!

De volgende keer zal ik alvast een lijstje laten weten waar ik in de komend maanden op braderieën sta. Dan hoop ik ook kussens en tassen mee te nemen! Tot die tijd ga ik hard aan de gang!

Fijn weekeind! Liefs van mij!😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *