Eindelijk weer eens een berichtje op deze site!

Het is wel heel lang geleden dat ik op de website heb geschreven. 🤭 Gelukkig hou ik fb, Blij van kleur en Instagram, blijvankleur_shop wel goed bij! Kom je daar ook wel eens kijken?!

Het markt seizoen begon dit jaar op 30 Maart in Enkhuizen!

Het liep al tegen de paas dus had ook wat paas versiering mee!

Ik hou erg van kleur, dat zijn vaak felle kleuren maar ook de wat meer poedertinten vind ik erg mooi!

Zo nu en dan verander ik ook de omslag en profiel foto van mij fb pagina. Dit keer met een goede tekst! 💕

Tot nu toe zijn er al vele markten geweest en hebben we bijna altijd mooi weer getroffen!

In de tussentijd heb ik ook weer een mooie opdracht uit Frankrijk gekregen en opgestuurd.

Een poncho en bijpassende vilten sterren ketting!

Ik heb zelf deze zomer een aantal linnen jurkjes gekocht bij Bikos.nl en daar vilten sterren kettingen bij gemaakt. Deze dragen extra fijn in de zomer omdat je niet voelt dat je een ketting om hebt!

Toen de afgelopen tijd het najaar een beetje naderde en mijn visite kaartjes op raakte heb ik samen met @prepress4you een nieuw kaartje gemaakt! Dwz, ik heb hem bedacht en getekend en zij hebben hem natuurlijk gemaakt! En daar ben ik super blij mee! Mijn oma heeft een mooie plek op het kaartje! Zij is degene die mij het handwerken heeft bijgebracht. Vlak voor ze overleed hebben we afgesproken dat zij als roodborstje terug zou komen. En dat heeft ze gedaan. Ieder jaar is ze in de tuin! ❤️

De komende tijd staan er nog 3 markten op het programma!

Komende zondag in Egmond aan zee, de RootsMarket en daarna in september nog een weekeind op de pompoenfair bij tuinderij de Marlequi en op de oogst en pompoenfair en Warmenhuizen.

Ik hoop jullie daar te zien! Voor nu ga ik straks weer naar mijn pappa die in een verpleeghuis woont en zal ik proberen sneller weer een stukje online te zetten!

Liefs van mij 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *