Goede morgen herfst en bijna winter!

Het wordt weer eens tijd dat ik wat aandacht aan de website besteed. Ik zag dat dit pas het derde stukje van dit jaar is en het jaar is alweer bijna om๐Ÿ™ƒ

Gelukkig hou ik mijn fb en instagram wel goed bij ๐Ÿ˜Š

Maar goed, met de winter/kerst markten weer voor de deur kijk ik ook nog eens terug naar de markten die geweest zijn. Dat waren er best weer een aantal dit jaar! En ik denk dat ik altijd geluk heb want het is bijna altijd goed weer geweest!

De laatste markten waren de pompoenfairs. Voor mijn gevoel altijd echt het voorzichtige begin van de herfst. Met de mooie kleuren van de kalebassen en pompoenen! Ik was bij de pompoenfair bij tuinderij de marlequi en op camping kolibrie.

Ik heb naar deze fairs en naar de komende fairs ook geurwaxjes mee van @saense waxjes en kaarsjes van @rusticlys. Dit past goed in de gezellige sfeer die ik graag uitstraal. Ik sta voor accessoires die je een goed gevoel geven. Waarmee je je thuis voelt en die een prettige sfeer creรซren ๐Ÿ˜Š

Ondertussen kreeg ik ook nog een mooie opdracht via instagram. Of ik 15 wenshartjes wilde maken in de gekozen kleuren. Dit worden “kerst kaarten” Natuurlijk wil ik dat! En ben meteen aan het knippen en naaien geslagen! Een fijn werkje en ook nog eens een gedeelte opbrengst voor een goed doel!

Van ieder verkocht wenshartje stort ik aan het einde van het jaar een euro naar @stichtinghartekind. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek met als doel de overlevingskansen en kwaliteit van leven van harte kinderen te verbeteren. Dit ligt mij na aan het hart omdat mijn jongste dochter Hartekind is.

Op een van de fairs heb ik de gekleurde deken verkocht maar gelukkig was ik al bezig aan een volgende! Nu in naturel, wit tinten. Ik vind het heerlijk om dekens te haken. Lange toeren om eindeloos je gedachten te laten gaan. Tegelijk maak je een heerlijke warme deken om lekker mee op de bank te kruipen!

En nog een volgende aan mijn haaknaaldje!

Ondertussen maak ik ook wenshartjes die mee gaan naar de komende winterfairs in kerstsfeer!

Oh! Ik wil nog een foto even delen! De tuin geeft in dit najaar erg mooie bloemen!

Dit bovenstaande vaasje is gehaakt met 1 bol van By Claire nr2 en zit om een lege verpakking van jodenkoeken!

Ik woon in de zaanstreek en dit jaar komt Sinterklaas aan in onze streek! Alle dorpen hier zijn er druk mee! Komende zaterdag is het zover.

Ik heb nog wel wat tips voor Sint en Piet en natuurlijk zijn de tips ook geschikt voor de Kerstman!๐Ÿ˜‰

Komende vrijdag is de eerste markt weer van de wintermarkten waar ik naar toe ga. Dit keer in het verzorgingshuis waar ik werk. We hebben een marktje georganiseerd waar collega’s met een hobby en de hobby club van het huis hun spulletjes kunnen laten zien en verkopen! Ik denk dat het een gezellige middag wordt!

Daarna volgen de andere markten!

Zo nu en dan probeer ik wat nieuwe dingetjes uit en ook daar word ik blij van! Ik hoop alleen nog eens iets te vinden waar je tijd bij kan kopen! ๐Ÿ™ƒ

Ik kreeg vorige week weer een berichtje via instagram vanuit Frankrijk! Daar woont een grote fan van Blij van Kleur! Ik ga nu aan de gang met een omslagdoek voor bij de winterjas van deze mevrouw!

Zo leuk!

Ook heb ik van de week een nieuwe bestelling van katoentjes gedaan dus straks kunnen de kleurtjes weer aangevuld! En kunnen we allemaal weer blij worden van kleur!๐Ÿ˜‰

Ik hoop dat ik jullie nu weer een beetje bij gepraat heb en misschien zien we elkaar op 1 van de markten of fb of instagram!

Fb; Blij van Kleur

Instagram; blijvankleur_shop

Ik word er blij van! Ik hoop jullie ook! ๐Ÿ˜˜ tot snel ergens! ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *