Het marktseizoen is begonnen!

Afgelopen zaterdag was de eerste markt van blij van kleur van het seizoen! Het voorjaarsfestival in Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer. Het was een kleine markt maar de dag voor moederdag dus een mooie gelegenheid om nog een uniek kadootje te vinden! En dat is voor velen gelukt! 

Het was zo nu en dan even schuilen voor de regen en maakten we van onze kraam een gezellig tentje! 

Wat kan het weer in deze tijd van het jaar toch verschillen van dag tot dag! Gister was het heerlijk weer en warm. Ik haakte bloemetjes in de tuin!

Maar vandaag regent het alweer uren……

Ondertussen is de omslagdoek, die ik haakte in opdracht, uit het vorige stukje al klaar en afgeleverd. 

Hij wordt meteen lekker gebruikt! Zo leuk om foto’s van je maaksels terug te zien!  Uit deze opdracht kwam er weer een nieuwe op mijn pad! Nu een omslagdoek in retro kleuren. Ook deze is gemaakt en afgeleverd! 

Ondertussen was ik ook bezig met een gele, zonnige omslagdoek en maakte we foto’s in de bollenvelden!  

De zonnige gele is inmiddels af en ook al naar een nieuwe eigenaresse!  Hij viel erg in de smaak en ik ben inmiddels aan nog zo’n zonnetje begonnen voor een andere blije klant! 

Ik maak natuurlijk ook andere kadootjes voor in huis,tuin of voor jezelf. De kraam blijft steeds lekker gevuld! Er staan ook nog heel wat markten op het programma!  De eerst volgende is op zondag 28 mei in Alkmaar. Kom je ook?! 

Ik ga nog weer even verder aan de gang met haken en naaien en wie weet zie ik je op 1 van de markten! Dat zou ik erg leuk vinden! 

Ik sta in juni op de Midsummertuinfair in Hem en zij gaan een goed doel ondersteunen.  Het goede doel is Stichting Hartekind!  Dit vinden wij super mooi bedacht en willen graag ons steentje bijdragen. Kom je ook?! 

Tot de volgende keer en wie weet tot op 1 van de markten! 💕                         Tot snel!💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *