Oh jee! Wat lang niet geschreven!

Wat heb ik lang niet geschreven zeg!  Toch heb ik niet stil gezeten hoor! Na de zomer zijn er nog oogst en pompoen markten geweest in Warmenhuizen en ben ik nog in Den Haag geweest op Le Marie Marche. 
Het waren erg leuke markten en we hopen volgend jaar zeker weer terug te komen! Begin december komen we zelfs alweer naar Den Haag! Dan nemen we natuurlijk onze winter/kerst artikelen mee! 

Ondertussen is mijn dochter begonnen met haar eigen kaartenlijn; Studio Noen. Zij maakt kaarten met aquarel en handlettering. Ik neem haar kaarten mee naar de markten en ze hebben succes! We hebben ook een samenwerking gedaan in de vorm van een DIY pakketje. Je kunt dan zelf een paddestoeltje maken met kurk en wolvilt. De beschrijving/tekening is gemaakt door Studio Noen. 

 

Ondertussen heb ik een omslagdoek in opdracht gemaakt en ben ik bezig aan de volgende in opdracht. Ook 4 sterren kettingen zijn in de maak voor een enthausiaste klant!


 Afgelopen week ben ik met mijn oudste dochter naar de KreaDoe in Utrecht geweest. Wat een gezellige dag met leuke gesprekjes met lieve mensen en ook nog eens leuke aankopen!


Ik ben ondertussen natuurlijk ook bezig met voorbereiden van de wintermarkten!  Kerstballetjes worden weer geboren en de wenshartjes en boompjes zijn ook weer van de partij!


In december staan we weer op 3 markten en hopen je op 1 van deze te zien!


Ik ga zo weer even verder met de blauwe omslagdoek! Ik zou het heel leuk vinden om je te zien op fb; Blij van kleur of op instagram; blijvankleur_shop! Je kunt altijd via die socialmedia contact zoeken of via deze site natuurlijk! 

Wie weet tot ziens  op 1 van de komende markten!


Kadotip! πŸ˜‰

Bolletjes katoen! Lapje wolvilt! Wenshartje of boompje! Een fijne omslagdoek of lekkere deken! Houten boompjes of huisjes! Of een fijne nieuwe By Claire agenda voor het nieuwe jaar!


Tot snel ergens op deze wereld! πŸ’•πŸ˜˜
XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *