Stichting Hartekind 

Zoals ik in het vorige stukje schreef gaan we in juni naar de tuinfair in Hem. Daar is Stichting Hartekind uitgekozen als goede doel, om een gedeelte van de opbrengst aan te schenken.

Ik ben zelf een moeder van een hartekind dus vind dat een heel goed plan!

Ik heb bedacht dat ook ik deze stichting een Hart onder de riem wil steken! (Naast de andere goede organisaties die ik steun, de hartstichting en de clini clowns bv)

Ik maak wenshartjes en van ieder verkocht wenshartje (€3,50) gaat €1,- naar Stichting Hartekind.  

De wenshartjes zijn gemaakt van 100% wolvilt en gevuld met 100% texels schapenwol!  Op het blanco briefje wat erbij zit kan een lieve tekst geschreven of mooie tekening gemaakt worden. Ik maak de hartjes ook in opdracht als ze in een bepaalde kleur gewenst zijn.

Een leuk idee als afscheidskadootje voor juf of meester. Als kadokaartje aan een mooie bos bloemen of een lekkere fles wijn. Of als bedankje aan een heerlijke doos chocola of lekkere pot drop! Als “hart onder de riem” gewoon in een envelop of  als wens in een wensboom voor de pasgeboren baby!

Heel veel mogelijkheden om iets speciaals te geven en meteen een goed doel te steunen! Hoe fijn is dat! 

Kom zaterdag of zondag 24 en 25 juni naar de tuinfair in Hem en kom even bij onze kraam kijken! Stichting Hartekind is er ook! 

Volg je hart…..dat klopt…..

Tot snel ergens! 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *